Grahams - og Boghvedegrød med ingefærsukker

Til morgenmad eller opfriskende mellemmåltid. Ingefærsukker giver tilpas sødme og krydrer de ellers neutrale gryn en smule.

Sådan gør du

  • 1

    Ingefærsukker

    Skræl ingefæren, og skær den i et par mindre stykker. Blend ingefær og sukker sammen i en foodprocessor. Kom den i et glas med låg.  
  • 2

    Grød

    Bland alle ingredienserne til grøden i en gryde. Lad den simre under omrøring i 5-6 minutter. Spæd eventuelt op med mælk. Lad den stå og samle sig i et par minutter med låg på.  
  • 3 Server grøden lun med ingefærsukker, banan skåret i skiver, friske blåbær og en god kop kaffe.   
  • {{recipeDoneText}} Grahams - og Boghvedegrød med ingefærsukker

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier