Græskarsuppe med frisk ingefær og æblestykker

Sådan gør du

  • 1 Kom citronolie og chilismør i bunden af en varm gryde på komfuret. 
  • 2 Skær græskar i grove stykker og kom stykkerne i gryden. 
  • 3 Tilsæt hakket hvidløg og et løg skåret i tern. 
  • 4 Tilsæt sennep og æblemost og lad det hele koge i 15 minutter, eller til grøntsagerne er møre. 
  • 5 Skær æble og frisk ingefær i små stykker imens grøntsagerne koger i gryden. Skær også lidt af resterne af hokkaidogræskar i små stykker, hvis du har lidt tilovers. 
  • 6 Når grøntsagerne i gryden er møre, blendes de til en suppe. Servér suppen i en lun skål og top med æblestykker, ingefær, græskar og kold yoghurt. Evt. også friske krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Græskarsuppe med frisk ingefær og æblestykker

Opskriften er udviklet af