Gråand med rodfrugter og pærer

Print

Gråand med rodfrugter og pærer

Gråand er dansk vildt, der er mørkere i kødet end almindelig and. Gråand bliver skudt, så tjek.for hagl inden tilberedning, så tandskagder undgås. Gråand håndteres som fjerkræ og holdes derfor adskilt fra de øvrige fødevarer.

Opskriften er udviklet af Irma

Opskriftskategorier

  • Hovedret
  • 3 retters menu
  • And
  • Børnevenligt
  • Gæstemad og fest
  • Grøntsager i sæson
  • Rødder og knolde
  • Weekend og gæster

Tyvstart på julehyggen

Køb alt til bagning på Coop.dk MAD

Spar tid og køb på Coop.dk MAD
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Mere af det gode danske
  • Coop Foodtruck
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495