Glutenfri brownie med sorte bønner og chili

Energiinformation

  • Energi 1373 KJ /328 Kcal
  • Fedt 36%
  • Heraf mættede fedtsyrer 18%
  • Kulhydrat 48%
  • Protein 16%

Sådan gør du

  • 1

    Fyld bønner, æg, smeltet fedtstof, kakao, kokossukker og vanilje i blenderen og kør.

     

  • 2

    Vend bagepulver og 2/3 af den grofthakkede chokolade og pecan nødder i dejen.

     

  • 3

    Hæld dejen i en brownieform (ca 25x25 cm).

     

  • 4

    Drys den sidste chokolade og nødder over.

     

  • 5

    Bag i en 160 grader varm ovn i ca 22-25 minutter.

     

     

  • {{recipeDoneText}} Glutenfri brownie med sorte bønner og chili

Tip

Læs vores artikel "Rid med på chili-bølgen" og bliv klogere på chili.

Opskriften er udviklet af