Glaseret svinemørbrad i wrap

Sådan gør du

  • 1 Pres saften af ½ appelsin.
  • 2 Rør ingredienserne sammen til glaseringen.ognbsp;
  • 3 Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 4 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Grill mørbraden i ca. 20 minutter i alt.
  • 7 Vend mørbraden jævnligt.
  • 8 Pensl kødet med glaseringen i sidste halvdel af grilltiden.
  • 9 Skær kødet i skrå skiver ved servering.ognbsp;
  • 10 Skær peberfrugterne ud i kvarte og grill dem.
  • 11 Hvis skindet bliver sort, skal det bare fjernes.
  • 12 Grill squash i ½-1 cm tykke skiver.ognbsp;
  • 13 Pluk salaten. Smag yoghurten til med revet hvidløg, salt og peber.ognbsp;
  • 14 Lun forsigtigt wrap på grillen.
  • 15 Del evt. wrappen og læg fyld på.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret svinemørbrad i wrap

Opskriften er udviklet af