Glaseret andebryst med nudler

Sådan gør du

  • 1 Bland alle ingredienserne til marinaden.
  • 2 Rids kødets fedtlag uden at skære i kødet og marinér det i mindst 2 timer eller natten over.
  • 3 Tag kødet op, kassér marinaden og dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Varm grillen op.
  • 5 Grill kødet 8-10 min.
  • 6 på skindsiden over direkte varme og 7-8 min.
  • 7 på den anden side til det er gennemstegt.
  • 8 Lad kødet hvile 5 min.
  • 9 Kog nudlerne efter vejledningen på pakken, hæld vandet fra og stil dem til side.
  • 10 Pisk limesaft og revet limeskal, honning, sojasauce, sesamolie og hot sauce til en dressing.
  • 11 Bland dressingen, sammen med nudler, mango- og æblestykker og koriander.
  • 12 Skær kødet i skiver og anret sammen med nudlerne.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret andebryst med nudler

Opskriften er udviklet af