Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer

Sådan gør du

  • 1 Fjern mellemvægge og frø i chilien.
  • 2 Bland farin, tomatpuré, saft af ½ citron og chili i bittesmå tern - eller kom det i en blender.
  • 3 Skær kartoffel og løg i tynde både.
  • 4 Skær gulerod i små tern.
  • 5 Skær porrerne i tynde ringe.
  • 6 Varm olien godt op på en pande.
  • 7 Rist først kartoffelskiverne.
  • 8 Kom gulerod ved, derefter porrer og sidst løg.
  • 9 Krydr med timian, salt og peber og rist det færdigt på panden.
  • 10 Pynt med timian.
  • 11 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 12 Opvarm olien på en pande.
  • 13 Krydr kødet med salt og peber.
  • 14 Brun kødet ca. 1 minut på hver side.
  • 15 Skru ned for varmen.
  • 16 Tilsæt farinblandingen og steg yderligere 2 minutter på hver side.
  • 17 Tag kødet af. Dæk det med stanniol.
  • 18 Kom æblejuice og balsamico på panden og lad saucen koge ind til konsistensen er som sirup.
  • {{recipeDoneText}} Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer

Opskriften er udviklet af