Gedeculotte med gedeost

Lammekød har mange venner, men man skal nok have været i Frankrig for at have smagt ged. Kan du finde den i køledisken, så grib chancen.

Sådan gør du

  • 1 Til denne ret har vi valgt gedeculotte (2 stk. à 150 g), men mørbrad eller andre udskæringer kan også bruges.
  • 2 Pak culotterne med citronskal og timian i hele kviste i husholdningsfilm så tæt som muligt. 
  • 3 Pocher kødet i vand, i filmen, ved 60 grader i ca. 30 minutter. Det er vigtigt, at temperaturen ikke overstiger 60 grader. Brug et termo-meter.
  • 4 Pak kødet ud og kom kødet på en varm grill og grill det på alle sider et par minutter. Lad kødet hvile.
  • 5 Skær kødet i skiver og server med oliven, løg og friske urter, eller suppler gerne med nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Gedeculotte med gedeost

Opskriften er udviklet af