Fyldte chokolader med amarenakirsebær og ganache af mørk chokolade

Fyldte chokolader er ikke helt lette at lave, men belønningen er stor.

Sådan gør du

  • 1 Bring piskefløde og glukose i kog. Når massen koger, hældes den over den hakkede chokolade. Derefter blendes massen med en stavblender indtil den er glat.
  • 2 Fortsæt med at blende, imens du kommer det bløde smør i. Når hele massen er ensartet, er den parat til formene.
  • 3 Når chokoladen er 31-32 grader, hælder du chokoladen i formen. Det er vigtigt, at alle formens huller er fyldt godt op.
  • 4 Slå derefter chokoladeformen ned i bordet et par gange, så eventuelle luftbobler kommer op til overfladen. Hæld derefter den overskydende chokolade tilbage i skålen, og skrab formens overflade af med en dejskraber eller tilsvarende.
  • 5 Nu skal formen i køleskabet i 15 minutter. I mellemtiden kan du skære amarenakirsebær i mindre stykker, der passer i formene. Når formene er afkølet i køleskabet, fyldes de med et amarenakirsebær og ganache.
  • 6 Derefter skal formene igen på køl. Når ganachen er sat, lukkes formene med tempereret chokolade. 
  • {{recipeDoneText}} Fyldte chokolader med amarenakirsebær og ganache af mørk chokolade

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier