Funky rødkål med røg, passion og anis

Kål er fantastisk. Kål tåler alt. Du kan koge, strimle, tæske, centrifugere, hakke, syrne og hoppe på dem og alligevel med kærlig tilsmagning, så smager det af noget andet og mere.

Sådan gør du

  • 1 Skær rødkålen i kvarte. Snit hver kvarte i fine lange, tynde strimler fra top mod stok.
  • 2 Stop med at snitte, når stokken gør salaten for grov og før du får dine fingre for kær.
  • 3 Du skal gerne ende med at have ca. 1 kg strimlet rødkål.
  • 4 Halver passionsfrugter og skrab kødet, saften og kernerne ud med en ske og ned i en skål - det hele skal med i dressingen.
  • 5 Rist anisfrø på mellemhed pande, til de lugter af anis og inden de lugter brændt.
  • 6 Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den med rødkålen lige inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Funky rødkål med røg, passion og anis

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier