Fuldkornshavregrynskager med rosiner

I en sund og varieret kost er der også plads til lidt sødt. Bag fuldkornshavregrynskager med rosiner – det gør den søde tand glad. Nyd kagerne sammen med dem, du holder af.

I en sund og varieret kost er der også plads til lidt sødt. Bag fuldkornshavregrynskager med rosiner – det gør den søde tand glad. Nyd kagerne sammen med dem, du holder af.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/5008/20558/1920/fuldkornshavregrynskager.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Kager \u0026 desserter","Alias":"KagerDesserter"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Cookies","Alias":"Cookies"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Bagværk","Alias":"bagvaerk"},{"Name":"Dessert","Alias":"Dessert"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Dessert","Alias":"Dessert"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Cheesecake","Alias":"cheesecake"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Hverdagens små mirakler","Alias":"HverdagensSmaaMirakler"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"},{"Name":"Weekend og gæster","Alias":"weekendOgGaester"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="7614" data-is-banner-enabled="False">