Fuldkornshavregrynskager med rosiner

Fuldkornshavregrynskager med rosiner

Lidt sødt skal der være plads til i weekenden. Nyd sundere småkager lavet på fuldkornsmel. Opskriften er til 22 kager.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bagetid: 8-10 min ved 190 grader (varmluft)
  • 2 Vask hænder
  • 3 Tænd ovnen på 190 grader
  • 4 Læg bagepapir på en bageplade
  • 5 Pisk smør, rørsukker og farin sammen med el-mikser, til det er godt cremet og luftigt
  • 6 Tilsæt salt, natron, bagepulver og kanel og pisk det hele sammen
  • 7 Slå æggene ud og kom dem i smørblandingen sammen med vaniljesukker og pisk det godt sammen - husk at skrabe dejen ned fra kanterne af og til og pisk igen
  • 8 Tilsæt fuldkornsmel og havregryn, pisk ved laveste hastighed, så det lige bliver blandet sammen med resten
  • 9 Vend rosinerne i
  • 10 Sæt små klatter af dejen på bagepladen ved hjælp af to skeer
  • 11 Tryk kagerne lidt flade
  • 12 Bag kagerne midt i ovnen i 8-10 min, til de er gyldne
  • 13 Tag kagerne ud af ovnen
  • 14 Flyt kagerne over på en bagerist og lad dem køle af
  • 15

    Servering:

    Server en fuldkornshavregrynskage til hver. Gem resten i en lufttæt beholder

  • {{recipeDoneText}} Fuldkornshavregrynskager med rosiner

Tip

Du kan bruge andre typer af tørret frugt, for eksempel tranebær. Du kan også putter nødder og/eller chokolade i kagerne. I stedet for cookies kan du blande en lille slikpose, 30-40 g, pr person.

Opskriften er udviklet af