Fuldkornsfocaccia med gulerod

Sådan gør du

  • 1 Udrør gæren i vandet.
  • 2 Tilsæt reven gulerod og de øvrige ingredienser til dejen og ælt den smidig.
  • 3 Stil dejen til hævning ca. 1 time.
  • 4 Tag dejen ud på bordet og del den i 10-12 stykker.
  • 5 Rul dem til kugler og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
  • 6 Fordel dejcirklerne på bagepapir på en bageplade.
  • 7

    Smør tomatsauce på.

  • 8 Skær pølsen i tynde skiver eller skinken i strimler og fordel dem på brødene. Drys med ost og oregano.
  • 9 Bag focacciaerne ca. 18-20 minutter ved 225 gr. på midterste ovnribbe.
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornsfocaccia med gulerod

Tip

God i madpakken sammen med agurk, tomater og frugt.

Opskriften er udviklet af