Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing

Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing

Brug rest af kylling til at lave en lækker, nem frokost. Nyd den med et æble.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl rødkålen, og snit den meget fint
  • 3 Skyl persillen, og hak den fint
  • 4 Bland surmælksprodukt med persille og fintsnittet rødkål
  • 5 Læg rødkål og kylling på bollerne
  • 6 Læg den anden halve bolle på som låg
  • {{recipeDoneText}}  Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing

Tip

Du kan bruge andre typer kål end rødkål for eksempel hvidkål. Skinke eller hamburgerryg smager også godt i stedet for kylling

Opskriften er udviklet af