Fuldkorns tortillas med krydret kødsovs og grønt

Sådan gør du

  • 1 Hak løg, gulerødder og bladselleri i meget fine tern.
  • 2 Kom baconternene i gryden og steg dem let gyldne.
  • 3 Kom grøntsagerne i og steg 2-3 minutter.
  • 4 Rør jævnligt.
  • 5 Kom kødet i og steg til det har skiftet farve.
  • 6 Tilsæt flåede tomater, tomatkoncentrat og bouillon.
  • 7 Krydr med chili krydderi, salt og peber.
  • 8 Kog saucen ca. 30 minutter under låg.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • 10 Kog saucen ind under omrøring uden låg i ca.10 minutter til den er tyktflydende, så den ikke løber ud af tortillas, når de spises.
  • 11 Gem den halve portion kødsauce.
  • 12 Stil den i køleskab et par dage og brug den fx i pitabrød eller frys den ned til senere brug.
  • 13 Anret majs, tomater i halve, agurk og peberfrugt i tern samt salat på et fad. Det kan anrettes hver for sig eller blandes alt efter ønske.
  • 14 Kom creme fraiche i en skål.
  • 15 Lun tortillas efter anvisning på emballagen.
  • 16 Sæt tortillas, grøntsager, kødsauce og creme fraiche på bordet, så hver person selv kan fylde 1½ tortillas.
  • {{recipeDoneText}} Fuldkorns tortillas med krydret kødsovs og grønt

Opskriften er udviklet af