Kokos smager lidt af de varme lande og bliver endnu bedre, når du rister den på panden. 

Sådan gør du

  • 1 Kokosdrys: Kom kokosmel, sukker og kardemomme på en kold pande.
  • 2 Skru op til kraftig varme og rist blandingen under omrøring i 3-4 min. til kokosmelet er lysebrunt
  • 3 I skal være over det, for det går lige pludselig stærkt.
  • 4

    Bland frugterne i portionsskåle og server kokosdrysset ved siden af, så I selv kan drysse på. Har I lyst, kan I supplere med græsk yoghurt 2% smagt til med vaniljesukker.

  • {{recipeDoneText}} Frugtsalat med kokosdrys

Tip

Frugten kan f. eks. Blå og grønne vindruer, pærer og granatæblekerner eller Clementiner, mango og ananas eller Nektariner, hindbær, melon og ribs eller Jordbær, kiwi, banan og blåbær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier