Frugt i pergament med mynte og vanilleis

Sådan gør du

  • 1 Skræl og udkern pære og æbler, og skær alt frugten i passende stykker.
  • 2 Fordel dem på 8 stykker bagepapir a ca. 30x40 cm.
  • 3 Kom 1 kanelstang, ¼ vanillestang, 1 spsk rørsukker, 1 tsk hakket ingefær og 1 spsk honning oven på hver portion.
  • 4 Fold bagepapiret foroven, som en konditorpakke, og bind a la bonboner i den ene ende.
  • 5 Hæld portvinen i hver pakke og bind i den anden ende.
  • 6 Sørg for at papiret ikke bliver fedtet af ingredienserne, for det brænder i ovnen og giver bagepapiret en grim flade.
  • 7 Klip evt. mønster i enderne.
  • 8 Sæt pakkerne i ovnen, og bag i ca. 30 minutter ved 180 grader.
  • 9 Server pakkerne hele.
  • 10 Når pakken åbnes foran gæsten lægges der en god klat vanilleis og meget fint snittet mynte i.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Frugt i pergament med mynte og vanilleis

Opskriften er udviklet af