Frostgrønt med tomatsovs, frisk basilikum og stegt kyllingebryst

Selvom det er nemt, kan det sagtens være lækkert. Det er denne ret et eksempel på.

Sådan gør du

  • 1 Kom vand og salt i en gryde.
  • 2 Bring gryden i kog.
  • 3 Kom kartoflerne i gryden og kog kartoflerne til de er møre.
  • 4 Kom olie på en stegepande.
  • 5 Varm stegepanden godt op.
  • 6 Dup kyllingebrysterne med køkkenrullle. Brun kyllingebrysterne af på begge sider.
  • 7 Skru ned for varmen og steg kyllingebrysterne til de er gennemstegte. Tag dem af panden.
  • 8 Kom lidt olie på stegepanden.
  • 9 Rist grøntsagerne på stegepanden.
  • 10 Vend tomatsovsen i.
  • 11 Skyl basilikum og hak groft.
  • 12 Smag til med basilikum, salt og peber.
  • 13 Drys persille over kartoflerne.
  • 14 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Frostgrønt med tomatsovs, frisk basilikum og stegt kyllingebryst

Tip

Du kan også servere retten med kalkun eller svin

Opskriften er udviklet af