Friske sommerruller med bacondip

Friske sommerruller med bacondip

Let, lille anretning, som kan gøres mere mættende, hvis du kommer strimler af kogt kylling, tofu eller rejer i. Sommerrullerne smager himmelsk med den salte bacondip.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand over, og kog det op.
  • 2 Snit alle grøntsager. 
  • 3 Kom soja i en skål, og knus bacon fint heri. Smag til med lime, sukker og hvidløg. Tag gryden fra varmen, og stil den på køkkenbordet.  
  • 4 Dyp et rispapir ad gangen i vandet, indtil det bliver blødt.
  • 5 Tag rispapiret op med en hulske, afdryp det og læg det fladt på en tallerken. Læg en bunke grønt på midten, og fold det sammen. På pakken kan du se hvordan. Drys sesam over, og server rullerne med saucen.
  • {{recipeDoneText}} Friske sommerruller med bacondip

Opskriften er udviklet af