Frisk ristet torskerogn med råkost

Sådan gør du

  • 1 Kog torskerognen i ca. 1 liter vand, tilsat 1 tsk salt i 10-15 min.
  • 2 Skær den kogte torskerogn i 2 cm brede skiver.
  • 3 Steg torskerognen på en slip let-pande i olie, tilsat lidt smør i ca. 3-4 min. på hver side, til skiverne er gyldne.
  • 4 Skræl gulerødder og rødbeder, og riv dem groft.
  • 5 Smag til med saften af 1 appelsin.
  • 6 Drys ristede græskarkerner over råkosten.
  • 7 Servér ristet torskerogn med råkost og ovnstegte kartoffelbåde.
  • {{recipeDoneText}} Frisk ristet torskerogn med råkost

Tip

I stedet for frisk torskerogn kan du bruge torskerogn på dåse.

Opskriften er udviklet af