Frisk frugt med kaneldip og ristede hasselnødder

Frisk frugt med kaneldip og ristede hasselnødder

Æble, appelsin og pære samlet af en dejlig kaneldip. Opskriften er udarbejdet til 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Læg hasselnødderne på en tør stegepande
  • 3 Tænd for blusset og rist hasselnødderne til de er gyldne ved svag varme
  • 4 Lad hasselnødderne køle af
  • 5 Hak nødderne groft
  • 6 Rør surmælksprodukt med kanel og sukker
  • 7 Smag til
  • 8 Skyl frugterne
  • 9 Skær frugterne i tern
  • 10

    Servering:

    Fordel frugtsalaten og kaneldippen i fire skåle. Drys med hakkede hasselnødder.

  • {{recipeDoneText}} Frisk frugt med kaneldip og ristede hasselnødder

Tip

Frugterne kunne også være ananas, mango, grapefrugt, kakifrugt, kiwi. Brug hvad du har derhjemme. Så undgår du madspild, og det er godt for klimaet.

Opskriften er udviklet af