Frikadeller med pasta-bønnesalat med karryolie

Tip: Hvis du har en god karrypasta kan du vende et par teske af den med pasta og bønner i stedet for olie og karry som vi har gjort.

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet til en fars med mælk, mel, salt og peber. Krydr gerne med dit yndlingskrydderi eller hakket persille.  
  • 2 From kødet til små frikadeller og gennemsteg i olie på en pande.  
  • 3 Kog pastaen og skær gulerødderne i skrå ½ cm tykke skiver.  
  • 4 Lad gulerodsskiverne simre med i pastavandet de sidste to minutter.  
  • 5 Afdryp bønnerne og vend nykogt pasta, gulerødder og bønner sammen i en skål.  
  • 6 Rør karryen ud i olie og vend med pastaen.  
  • 7 Server salaten lun med frikadeller og et drys koriander.
  • {{recipeDoneText}} Frikadeller med pasta-bønnesalat med karryolie

Opskriften er udviklet af