Fransk paté med Cumberland-sauce og salat

Der er paté til mange personer i denne opskrift. Eller til få i flere dage. Patéen holder sig godt i køleskabet i en lille uges tid. Det gør saucen også.

Sådan gør du

  • 1

    Skær kyllingelever i mindre stykker og kom dem i en skål. Kom sherry, hvidløg og timian i skålen. Lad stå.

    Kom hakket kød (hakket kalv og flæsk), æg, fløde, salt og peber i en anden skål og bland det godt. Vend valnødder og oliven heri. Krydr med salt og peber. Vend til sidst marinade og kyllingelever i. Hæld farsen i en smurt rugbrødsform. Bag midt i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time. Tag ud og lad afkøle helt.

    Kom alle ingredienser til saucen i en gryde og lad geléen smelte. Lad simre nogle få minutter. Server patéen i skiver med salat og lidt sauce dryppet over.

  • {{recipeDoneText}} Fransk paté med Cumberland-sauce og salat

Opskriften er udviklet af