Fragilitérulle med kirsebæris

Fragilitérulle med kirsebæris

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. 
  • 2 Pisk æg og sukker let og cremet, rør lidt af æggecremen med marcipanen til en jævn masse. Rør resten af æggecremen i og tilsæt hasselnødderne. 
  • 3 Bred dejen ud til en ca. 15×35 cm flade på en bageplade med bagepapir. Stil pladen på anden øverste ribbe i en forvarmet ovn 180˚ i ca. 10 min. 
  • 4 Skær evt. bundens kanter af så den bliver mere reel og læg den på køkkenfilm. 
  • 5 Kom is og kirsebær i en skål og rør det sammen. 
  • 6 Kom isen i en lang pølse på midten og rul den sammen til et rør. Saml rullen med køkkenfilmen så det holder fast på iskagen og kom rullen i fryseren til den skal bruges. 
  • 7 Kom alle ingredienserne til chokoladesaucen i vandbad og smelt det sammen. 
  • 8

    Servering

    10 minutter før servering tages isrullen op af fryseren og skæres straks i tykke skiver der anrettes på tallerkner som er dryppet med chokoladesauce. Pynt evt. anretningen af med friske blade som rosenblade eller friske citronmelisseblade.
  • {{recipeDoneText}} Fragilitérulle med kirsebæris

Opskriften er udviklet af