Forloren hare med glaserede kartofler

Udviklet af Claus Holm for Mad & Mænd.

Sådan gør du

  • 1

    Glaserede kartofler

    Bland balsamico eddike, 3 spsk olie og limesaft.
  • 2 Kom kartoflerne i et ildfast fad og hæld olie/eddike blandingen over.
  • 3 Sæt dem i ovnen ved ca. 200 grader i 35-40 minutter – vend kartoflerne et par gange.
  • 4 Drys ½ tsk groft salt og peber over inden servering.
  • 5

    Forloren hare med spegeskinke:

    Bland kyllingekød, æg, kærnemælk og citronrasp godt sammen og smag til med 1 tsk groft salt og hvid peber. Tilsæt løg og timian.
  • 6 Læg 10 skiver spegeskinke på et skærebræt ved siden af hinanden, så de lige akkurat dækker over hinanden.
  • 7 Form farsen og læg det på midten af spegeskinken. Skiverne rulles rundt om farsen og sættes på en plade med bagepapir på den side hvor spegeskinken bliver samlet.
  • 8 Sæt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Skru op til 220 grader de sidste 5 minutter.
  • 9

    Råsyltet salat

    Bland rødkål, æble og hasselnødderne i en skål.
  • 10 Del blodgrapen i 2 stykker. Del den ene halvdel i både, fjern skrællen og skær den i grove stykker.
  • 11 Pres saften af den anden halve grape udover blandingen med kål, og hæld1 spsk olie og æble balsamico over.
  • 12 Inden servering smages den til med 1 tsk groft salt og peber og kom evt. lidt frisk mynte over.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare med glaserede kartofler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier