Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225º.
  • 2 Bland det hakkede kød med de revne kartofler og det revne løg.
  • 3 Tilsæt æg, mælk, salt og peber.
  • 4 Form farsen som et franskbrød og rul det i rasp.
  • 5 Læg det i en smurt bradepande eller ildfast fad.
  • 6 Læg baconskiverne over som pynt.  Steg haren i 15 minutter.
  • 7 Hæld vand eller bouillon ved og steg videre ved 170 grader i ca. 30 minutter.
  • 8 10 minutter før haren er færdig, hældes væsken fra.
  • 9 Si den op i en kasserolle og jævn den med majsstivelse rørt med 1 spsk vand.
  • 10 Kog saucen igennem ved svag varme.
  • 11 Smag evt. til med lidt sød saft og tilsæt et par dråber sauce-kulør.
  • 12

    Servering:

    Serveres med hasselback-kartofler, blandet salat og evt. ribs-gelé.
  • {{recipeDoneText}} Forloren hare

Opskriften er udviklet af