Forårsrisotto
En lidt anderledes risotto, hvor vi blander risottoris med perlerug.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak løget fint, og svits i smør i en gryde.
  • 2 Kom ris og rug heri, og svits videre, uden at det tager farve.
  • 3 Hæld vin i gryden, og rør rundt. Når vinen er absorberet af risen, hældes et par deciliter bouillon i gryden, og der røres rundt.
  • 4 Lad bouillonen absorberes af risene. Gentag et par gange, indtil al bouillon er kogt ind, og risottoen er blød og cremet.
  • 5 Riv osten, og vend den i, indtil den er smeltet. Skær ærter i små stykker, og vend dem i.
  • 6 Smag til med salt og peber. Vend persille heri, og server med et drys gruyère.
  • Så er det spisetid! Forårsrisotto

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier