Focaccia brød
Spred duften af nybagt italiensk inspireret brød. Brug dem som tilbehør til salater, burgerboller og lignenede.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Læg bagepapir på en bageplade.
  • 3 Smuldr gæren i en stor skål.
  • 4 Kom vand og kærnemælk i skålen. Rør rundt.
  • 5 Kom salt i skålen. Rør rundt.
  • 6 Kom grahamsmel og durumhvedemel i skålen. Rør godt.
  • 7 Kom lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Slå luft ind i dejen med en grydeske.
  • 8 Ælt dejen færdig på bordet.
  • 9 Læg dejen i skålen og læg film over dejen.
  • 10 Lad dejen hæve i 20-30 minutter.
  • 11 Rul dejen til en pølse og del den i 10 stykker.
  • 12 Form 10 boller og tryk dem flade til foccacia-brød med en diameter på ca. 10 cm..
  • 13 Læg foccacia-brødene på bagepladen.
  • 14 Læg et klæde over foccacia-brødene og lad dem hæve i 15 minutter.
  • 15 Tænd varmluftsovnen på 200 grader.
  • 16 Brug dine fingre til at trykke på dejen, så den bliver fladere
  • 17 Pensl foccacia-brødene med olivenolie.
  • 18 Drys salt og oregano på foccacia-brødene.
  • 19 Sæt foccacia-brødene i ovnen og bag dem i ca. 12 minutter.
  • 20 Lad foccacia-brødene køle af på en bagerist.
  • Så er det spisetid! Focaccia brød

Opskriften er udviklet af