Focaccia med nye kartofler

Smukke brød til suppe eller til den lille lækkersult. Kartoflerne bliver bagt møre sammen med brødet, som fylder mere i maven end almindeligt brød.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør vand, salt, gær og olie sammen i en skål.
  • 2 Rør mel i lidt efter lidt. Stop så snart, du har samlet dejen.
  • 3 Ælt dejen igennem. Dæk dejskålen med film, og lad dejen hæve i 1 time.
  • 4 Kom vand på hænderne, og del dejen i otte dele.
  • 5 Form til boller, og sæt dem på bradepande med bagepapir.
  • 6 Skrub kartoflerne rene. Pres hver dejbolle lidt flad, og sæt kartofler ned i dejen.
  • 7 Pres kartoflerne godt ned.
  • 8 Kom nu lidt olie på dine hænder, og stryg hænderne over kartoflerne.
  • 9 Drys lidt salt henover.
  • 10 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 11 Lad brødene hæve i 20 minutter.
  • 12 Bag brødene i cirka 20 minutter, til de er godt gyldne.
  • 13 Tag brødene ud, og lad dem køle helt af på bradepanden.
  • 14 Dryp lidt olie hen over brødene.
  • 15 Pynt med urter og lidt revet citronskal ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Focaccia med nye kartofler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier