Flødestuvede østershatte på ristet brød

Ekstra delikat rugbrødsmad med kraftig smag af svampe! Helt uden animalske produkter, så veganere også kan være med.

Sådan gør du

  • 1 Hak løget og hvidløgene meget fint.
  • 2 Rist det af i lidt olie sammen med østershattene. (Man kan med godt resultat bruge dobbelt mængde svampe end skrevet i opskriften. Det gør slet ikke ondt!)
  • 3 Lad det snurre ca. 5 min. under omrøring.
  • 4 Tilsæt så tomatpure, ajvar, sojafløde, lidt salt og meget friskkværnet peber, en smule chilli, en spsk tørret oregano og en kvart til en halv friskrevet muskatnød (brug evt. en mindre mængde, men jeg er tosset med det).
  • 5 Lad snurre 5 min mere og kyl henover ristet grovbrød, tæppebomb med friskhakket persille/basilikum!
  • 6

    Tilbered maden oven på et frisk brød

  • 7 Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/
  • {{recipeDoneText}} Flødestuvede østershatte på ristet brød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier