Flødesne og perlebyg med blåbær

Inspirationen kommer fra Laplands smukke, hvide, kolde sne og traditionen med at koge gryn møre i saft til dessert.

Sådan gør du

  • 1 Pisk fløden til skum og kom den i en fryse-egnet skål eller i fire engangsplastikkrus.
  • 2 Frys fløden ind natten over.
  • 3 Kom perlebyg og blåbærsaft i en gryde, og lad det simre under låg i 20 minutter.
  • 4 Tag gryden fra komfuret og lad blandingen afkøle helt under låg. Kan eventuelt laves dagen før.
  • 5 Tag fløden ud og vent, til den bliver skærbar.
  • 6 Skær i humpler. Skærefladen ser nærmest ud som tætpakket sne.
  • 7 Anret fløden med byg og blåbær.
  • {{recipeDoneText}} Flødesne og perlebyg med blåbær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier