Flækket focaccia med svampe

Det urtekrydrede brød er en god genvej til en fremragende pizzabund.

Sådan gør du

  • 1 Sæt varmluftsovnen på 200 grader.
  • 2 Flæk focacciaen og læg stykkerne på hver sin bradepande med bagepapir. 
  • 3 Hæld olien fra bruschetta-blandningen fra, og gem den til senere. Fordel bruschetta over de to stykker brød. 
  • 4 Drys osten over. 
  • 5 Bræk svampene i mindre stykker, og fordel dem over bundene. Dryp olien fra bruschettablandingen over svampene, og drys med salt og peber. 
  • 6 Bag pizzaerne, til osten er godt gylden. Tjek efter 15 minutter.
  • 7 Dekorer de nybagte pizzaer med oliven og ruccolasalat og servér.
  • 8 Tip: Du kan lægge serranoskinke på pizzaerne, lige når de er taget ud af ovnen.
  • {{recipeDoneText}} Flækket focaccia med svampe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier