Fiskefrikadeller med urte-remoulade

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Fiskefarsen krydres med salt, peber og 3 spsk rødløg.
  • 2 Form ca. 12 fiskefrikadeller.
  • 3 Steg i rapsolien i 8 min. på hver side til de er gennemstegte, gyldne og sprøde i overfladen.
  • 4 Imens rives gulerødderne på den grove side af rivejernet.
  • 5 Drueagurkerne skæres i mindre tern.
  • 6 Bland gulerødder, drueagurker og 1½ spsk rødløg med mayonnaise, græsk yoghurt, sennep, karry og persille eller dild.
  • 7

    Anretning

    Anret de stegte fiskefrikadeller med urte-remoulade og citron.
  • 8 Servér med kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller med urte-remoulade

Tip

Kan også serveres med rugbrød – hurtig og nem aftensmad til hverdag. Også lækker som fiskepålæg –steg en god portion, så der er til madpakkerne næste dag.

Opskriften er udviklet af