Fiskefrikadeller med rejer

En lidt anderledes fiskefrikadelle, som ikke kalder på remoulade, men ris og grønt og friskpresset appelsinsaft.

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisning på posen.Pres væden ud af fiskekødet og kom det i en skål. Lad rejerne dryppe af og hak dem groft. Vend med fiskekødet. Hak løg og hvidløg fint og vend i kødet sammen med mayonnaise, rasp, æg, salt og peber. Hvis farsen er for blød, er den måske ikke drænet helt for vand. Juster med rasp.Form farsen til ca. 10 store ”hakkebøffer”. Gennemsteg dem i olie på en teflonpande. Kog sukkerærter i let saltet vand i 1 min. og dryp dem af.Vend de nykogte ris med sukkerærter og basilikum. Anret de varme fiskefrikadeller med ris og grønt samt lidt revet appelsinskal og pres appelsinsaft ud over herlighederne. Servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller med rejer

Opskriften er udviklet af