Fiskefilet med grov kartoffelremoulade

Fuldkornsrasp giver ekstra kant til de friske fisk. Lav din egen remoulade med kartofler hertil. Vi har sparet på fedtet og laver remouladen med skyr i stedet for mayonnaise. 

Sådan gør du

  • 1 Tænd for ovnen på 160 grader. Kog kartoflerne i 17 minutter i (meget) saltet vand og køl dem af.
  • 2 Skær rugbrødet i meget tynde skiver og del dem i de ønskede stykker. Pensl med lidt olie og sæt dem ind i ovnen i 15 minutter, når den er på 160 grader (hvis de ikke er helt sprøde efter 15 minutter, så bag dem, til de er helt sprøde).
  • 3 Paner fiskefileterne i rasp på begge sider og stil en pande med olie klar til stegning.
  • 4 Skær gulerødder i tern på 1 gange 1 centimeter og hak de syrlige agurker groft. Skær radiserne og de nu kolde kartofler i skiver og bland alle ingredienserne til remouladen. Smag til med salt og peber samt lidt saft fra de syltede agurker.
  • 5 Tænd for panden og steg fiskefileterne 2-3 minutter på hver side, når panden er varm. Krydr med salt og peber.
  • 6 Server fileterne med den grove kartoffelremoulade, de sprøde rugbrødskiks og citronbåde. Pynt evt. med frisk timian.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefilet med grov kartoffelremoulade

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier