Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • 2 Kog kartoflerne til de er næsten møre ca. 10 minutter.
  • 3 Læg kartoffelskiverne i et smurt, ovnfast fad.
  • 4 Fordel spinaten og fisken over kartoflerne.
  • 5 Drys med salt og peber.
  • 6 Pil og skær løgene i små tern.
  • 7 Svits løg og kary i olien i en gryde.
  • 8 Tilsæt fiskebouillon og 1 dl mælk og bring sovsen i kog.
  • 9 Rør maizena ud i resten af mælken og jævn sovsen.
  • 10 Kog sovsen ca. 10 minutter ved svag varme under omrøring.
  • 11 Tag sovsen af varmen.
  • 12 Pisk æggeblommen let og tilsæt lidt af den varme sovs, inden blommen piskes i sovsen.
  • 13 Hæld sovsen over fisken og bag retten midt i ovnen ved 200° ca. 25 minutter.
  • 14 OBS - Retten er ikke velegnet til genopvarmning!
  • {{recipeDoneText}} Fiskefad

Tip

Retten er ikke velegnet til genopvarmning!

Opskriften er udviklet af