Fiskeburger med sukkersaltet torsk, tartarsauce og æble/kålsalat

Energiinformation

  • Energi 1319 kJ
  • Energi 314 kcal
  • Protein 26 g
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrat 30 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Skær fisken ud i 4 stykker 2-3 cm tykkelse, bland sukker, salt og chili, drys det på fisken og lad det marinere i 15 minutter. 

  • 2

    Steg fisken af på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 1 minut på hver side. 

  • 3

    Snit forårsløget fint, hak drueagurker og kapers groft. Vend det hele sammen med mayonnaise og skyr og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Snit kål, æble og persille groft og vend det sammen med eddike, smag til med salt og peber. 

  • 5

    Servering

    Lun bollerne og smør dem med tartarsauce og lav en burger med stegt fisk og kålsalat.

  • {{recipeDoneText}} Fiskeburger med sukkersaltet torsk, tartarsauce og æble/kålsalat

Tip

Burgeren kan laves med de fleste fisk eller med stegt kylling.

Opskriften er udviklet af