Fiske-skinkeruller med tomatsovs

Fiske-skinkeruller med tomatsovs

Fisk er sundt og skal spises året rundt. Her er en kombination af fisk og gris, server den med tomatsovs og ris.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Til fiske-skinkeruller: Tænd ovnen på 200 grader.
  • 3 Læg bagepapir i en lille bradepande.
  • 4 Skyl fiskefileterne.
  • 5 Læg en skive skinke på en tallerken.
  • 6 Læg en fiskefilet på skinken.
  • 7 Rul den sammen til en lille roulade, og læg den i bradepanden.
  • 8 Gentag punkt 5, 6 og 7 til alle fiskefileter er rullet.
  • 9 Sæt bradepanden midt i oven, og bag fiske-skinkerullerne i 15-20 minutter til de er gennembagte.
  • 10 Til tomatsovs: Pil og hak løget.
  • 11 Kom olien i en gryde, og varm den op.
  • 12 Kom løget i gryden.
  • 13 Svits løget og skru ned.
  • 14 Kom de flåede tomater i gryden og rør rundt.
  • 15 Kom æblecider-eddike, salt, peber og sukker i gryden og rør rundt.
  • 16 Læg låg på gryden og kog i 10 minutter.
  • 17 Til ris: Hæld 4 dl vand og ½ tsk. salt i en gryde. Kog vandet.
  • 18 Hæld risene i gryden, og kog dem i 12 minutter.
  • 19 Sluk for risene, og lad dem stå i 12 minutter.
  • 20 Til salat: Skyl rucolasalaten godt.
  • 21 Læg lidt rucolasalat på hver tallerken.
  • 22 Læg tomatsovs på hver tallerken.
  • 23 Læg en fiskerulle på tomatsovsen.
  • 24 Server risene til.
  • {{recipeDoneText}} Fiske-skinkeruller med tomatsovs

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier