Fiske- og serranoruller med tomatsauce

Fiske- og serranoruller med tomatsauce

Serrano giver en salt smag til den magre fisk og går godt til den søde og let syrlige tomatsauce. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Sæt risen over.
  • 3 Læg en skive serranoskinke fladt på et skærebræt.
  • 4 Læg en fiskefilet herpå, og rul sammen til en lille roulade.
  • 5 Gentag med resten af fisken og skinken.
  • 6 Kom olie i bunden af en bradepande, og læg fisken herpå.
  • 7 Dryp lidt olie over.
  • 8 Bag fisken i 15 minutter.
  • 9 Hak løget fint, og svits det let i olie i en gryde.
  • 10

    Kom tomat fra dåse i gryden sammen med eddike, lidt salt, peber og sukker.

  • 11 Lad simre i 10 minutter.
  • 12 Smag til.
  • 13

    Server fisken på en bund af tomatsauce, en buket rucolasalat og ris.

  • {{recipeDoneText}} Fiske- og serranoruller med tomatsauce

Opskriften er udviklet af