Fiske- og rejefrikadeller med blomkålsalat

Fiskefarsen er købt færdig. Men vi synes stadig, at fiskefrikadellerne er hjemmelavede.

Sådan gør du

  • 1 Optø rejerne og pres væden fra. Rør rejer og fars sammen i en skål. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne og gennemstegte i olie. 
  • 2 Skær blomkål i små buketter. Kom i en gryde med lidt vand og salt og kog op. Lad blomkålen koge i tre minutter. Hæld vandet fra. Skyl i koldt vand og afdryp.
  • 3  Rør mayonnaise og blomkål sammen. Vend citronskal heri. 
  • 4 Hak æblet fint og vend i sammen med estragon. Smag til med salt og peber. 
  • 5 Server frikadeller og blomkålssalat og salatblade på speltbrød.
  • {{recipeDoneText}} Fiske- og rejefrikadeller med blomkålsalat

Opskriften er udviklet af