Fillostykker med hasselnødsmarcipan

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Riv marcipanen groft ned i en skål. 
  • 3 Riv citronskallen fint, og kom den i skålen. 
  • 4 Hæld sirup i, og rør godt rundt. 
  • 5 Klip hvert ark fillodej over i to, hvor den i forvejen folder. 
  • 6 Tag en fjerdedel af marcipanblandingen op med en ske, og læg den i en "pølse" langs den længste side af fillodejen. Rul fillodejen sammen som en roulade, og læg den på bagepapir på en bradepande.
  • 7 Gentag med de resterende tre.
  • 8 Smelt smørret, og pensl rullerne med det. 
  • 9 Bag rullerne midt i ovnen i ca. 18 minutter.
  • 10 Tag ud og skær i mundrette stykker.
  • {{recipeDoneText}} Fillostykker med hasselnødsmarcipan

Opskriften er udviklet af