Filet Royal med rødbedesalat og frisk estragon

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 4 Brun hurtigt kødet på alle sider.
  • 5 Læg det i et ovnfast fad og stik et stegetermometer ind midt i kødet.
  • 6 Sæt det midt i en kold ovn.
  • 7 Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege til centrumtemperaturen er 60 grader.
  • 8 Skær kødet i tynde skiver ved servering.Kog kartoflerne.
  • 9 Skær rødbederne i papirtynde skiver på en råkostmaskine.
  • 10 Rør en dressing af sennep, vineddike og olie.
  • 11 Krydr med salt og peber.
  • 12 Vend rødbederne med dressingen og plukket estragon.
  • {{recipeDoneText}} Filet Royal med rødbedesalat og frisk estragon

Opskriften er udviklet af