Farseret squash med tomatsauce

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 583 kcal
  • Fedtenergi 29 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skær squash på langs og fjern kernerne, skær et hulrum med en ske.

  • 3

    Rør kødet, på røremaskine eller med håndmikser, med revet løg, æg, mel og mælk og krydr med salt og peber. 

  • 4

    Læg squash i bradepanden på et stykke bagepapir, drys dem med tørret timian, og stil dem i ovnen i 25 minutter. 

  • 5

    Kog risene iflg. emballagens anvisning.

  • 6

    Dræn tomaterne let, varm dem op med tomatpurè, olie, presset hvidløg, lad saucen simre og koge lidt ind. Smag til med salt og peber. 

  • 7

    Anretning

    Anret squash med tomatsauce og kogte ris.

  • {{recipeDoneText}} Farseret squash med tomatsauce

Tip

Alternativ til tørret timian: tørret rosmarin eller oregano.

Opskriften er udviklet af