Farserede peberfrugter og tomater

Sådan gør du

  • 1 Skyl og tør peberfrugter, tomater, squash og persille.
  • 2 Stil persillen til side.
  • 3 Flæk peberfrugter på langs og tag frø og frøstol ud.
  • 4 Skær ”topskiven” med stilken af 4 af tomaterne og skrab kerner og saft ud med en teske.
  • 5 Kom kerner og saft i en skål og gem de udhulede tomater og deres ”toppe”.
  • 6 Halver den sidste tomat og klem kerner og saft ud af den.
  • 7 Hæld det i skålen til den anden saft/kerner.
  • 8 Pil løg, skræl kartofler.
  • 9 Skær squash, løg, kartofler og den halverede tomat i grove stykker og kør til et groft smulder i foodprocessoren.
  • 10 Hak persille - men gem et par kviste til pynt - basilikumblade og hvidløg.
  • 11 Kom det i foodprocessoren.
  • 12 Kom resten af ingredienserne og kødet i foodprocessoren og kør til det er en samlet masse.
  • 13 Fordel farsen i de hule grøntsager.
  • 14 Læg topskiverne på tomaterne som ”låg”.
  • 15 Læg/stil grøntsagerne i et ildfast fad.
  • 16 Sæt fadet i en 200° varm ovn og bag dem i 40-45 minutter.
  • 17 Fyldte grøntsager smager bedst, når de ikke er brandvarme.
  • 18 Helt kolde (ikke køleskabskolde), evt. dagen efter, smager de også godt.
  • {{recipeDoneText}} Farserede peberfrugter og tomater

Tip

Er der fars til overs, kan den bages for sig selv ved siden af grøntsagerne. Farserede peberfrugter og tomater kan bruges i madpakken dagen efter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier