Farsbrød med tortellinisalat

Farsbrød med ingefær og soja giver gammeldags forloren hare kamp til stregen. Smager også dejligt koldt dagen efter.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Kom æg og havregryn i en skål.
  • 3 Riv løg og gulerod fint heri.
  • 4 Rør blandingen med ingefær og sojasauce.
  • 5 Rør til sidst kødet i, så farsen er fuldstændig sammenblandet.
  • 6 Form farsen til et brød og læg det i en smurt ildfast form.
  • 7 Læg skiver af bacon på og fold baconen ind under farsbrødet.
  • 8 Sæt kødet i ovnen i 45 minutter.
  • 9 Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  • 10 Hak tomater og courgette og vend dem med olie og citron i en skål.
  • 11 Vend pastaen i, og krydr med lidt salt og peber.
  • 12 Server farsbrød i skiver med salaten og et drys basilikum.
  • Så er det spisetid! Farsbrød med tortellinisalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier