Farsbrød med spinatfyld

Sådan gør du

  • 1 Varm ovnen op til 180°.
  • 2 Spray en sandkageform (26 × 10 cm) med lidt olie.
  • 3 Bland kalkunkød, brødkrummer, løg, æg, ca. 1 dl tomatpuré, worcestershiresauce, sennep, oregano, salt og peber.
  • 4 Bred farsen ud på et stykke alufolie (27 × 40 cm)
  • 5 Læg den velafdryppede spinat oven på kalkunblandingen.
  • 6 Drys hvidløgssalt og revet cheddar over.
  • 7 Rul bunden sammen om fyldet ved hjælp af folien.
  • 8 Fjern folien, tryk enderne sammen og læg farsbrødet med sammenføjningen nedad i den velsmurte sandkageform.
  • 9 Bag farsbrødet i ca. 1 time.
  • 10 Hæld resten af tomatpuréen over og bag farsbrødet yderligere ca. 15 min.
  • 11

    Servering:

    Serveres med bagte kartofler og grøn salat..
  • {{recipeDoneText}} Farsbrød med spinatfyld

Opskriften er udviklet af