Et skud fra hoften

Sådan gør du

  • 1 Nakkekoteletter
  • 2 Smelt honningen, skær salvie i strimler og rør marinaden sammen.
  • 3 Vend nakkekoteletterne i marinaden.
  • 4 Stil dem i køleskab i marinaden i ½ - 12 timer.
  • 5 Grill nakkekoteletterne ca. 8 minutter på hver side ved ikke for høj varme, i alt ca. 16 minutter.
  • 6 Bruchetta
  • 7 Del hver tomat i 8 stykker.
  • 8 Hak løg og estragon fint.
  • 9 Vend tomat, løg og estragon sammen med sukker, æbleeddike, 1 tsk salt og peber.
  • 10 Fordel det i en lille bradepande og stil den i varmluftsovn ved 90 grader i ca. 2 timer.
  • 11 ? bn ovndøren og lad tomaterne stå og tørre lidt ekstra.
  • 12 Gem tomaterne i køleskab.
  • 13 Lige før servering vendes tomaterne i lidt olie og kørvel.
  • 14 Dryp brødet med olie og grill det. Læg tomaterne på det grillede brød og pynt med kørvel.
  • 15 Salat
  • 16 Kog kartoflerne og skær dem i både.
  • 17 Bælg ærterne.
  • 18 Del blomkålen i små buketter.
  • 19 Skær rødløg i tynde skiver.
  • 20 Pluk bladene af estragon.
  • 21 Bland dressingen og smag den til med salt og peber.
  • 22 Hæld marinaden over kartofler, ærter, blomkål, løg og estragonblade.
  • 23 Ved servering fordeles salaten i romanieblade.
  • {{recipeDoneText}} Et skud fra hoften

Tip

Hvis man vil servere lidt marinade til kødet, skal den tages fra, før kødet kommes i. Brødet kan være daggammelt.

Opskriften er udviklet af