Estragon og peberrodskylling a la lasagne

Sådan gør du

  • 1 Kyllingefileterne skæres i strimler.
  • 2 Olien varmes på en pande.
  • 3 Kyllingestrimlerne brunes og estragon tilsættes.
  • 4 Fløden røres sammen med majsstivelse og hældes på.
  • 5 Saucen smages til med peberrod, salt og peber.
  • 6 Broccolien plukkes i små buketter og koges et par min. i letsaltet vad.
  • 7 Mandlerne ristes på en tør pande og drysses på.
  • 8 Lasagnepladerne koges i letsaltet vand 3-4 min. og halveres.
  • 9 Fire tallerkner varmes.
  • 10 Kyllingefyldet, mozzarella og peberfrugt fordeles mellem 3 lasagneplader på tallerknerne.
  • {{recipeDoneText}} Estragon og peberrodskylling a la lasagne

Opskriften er udviklet af