Entrecote med bagt mozzarella/parmaskinke sandwich og grøn salat

Energiinformation

  • Energi 4641 kJ
  • Energi 1105 kcal
  • Protein 78 g
  • Fedt 65 g
  • Kulhydrat 49 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Skær mozzarellaostene i 6 skiver pr. ost og dub dem tørre. 
  • 2 Læg 3 skiver ost på 4 skiver brød, og krydr godt med salt og peber og drys med grofthakket rosmarin. Læg de sidste skiver ovenpå og kom 2 skiver parmaskinke omkring. Drys med rosmarin og revet ost og bag i forvarmet ovn på 200° i ca. 10-12 minutter indtil det er gyldent og sprødt. 
  • 3 Skyl salaten og snit den groft. 
  • 4 Rør fromage frais med sennep og smag til med salt og peber. Vend det godt sammen med salaten. 
  • 5 Krydr bøffen godt med salt og peber og steg den af på en varm pande i lidt olie ca. 2 minutter på hver side. 
  • 6

    Anretning

    Anret kødet med bagte sandwich og salat og server med halve citroner.
  • {{recipeDoneText}} Entrecote med bagt mozzarella/parmaskinke sandwich og grøn salat

Opskriften er udviklet af