Engelsk bøf med appelsinsky og braiserede persillerødder

Sådan gør du

  • 1 Skær skrællede persillerødder i tynde skiver på den lange led.
  • 2 Kog persillerødderne under låg i bouillon tilsat smør samt soltørrede tranebær i 4-5 min. Krydr med salt og peber og drys godt med hakket persille. 
  • 3 Brun hurtigt bøfferne på begge sider ved kraftig varme. Krydr med salt og peber og steg 2-3 min. på hver side ved god varme afhængig af hvor rødt kødet ønskes.
  • 4 Kog panden af med saft og revet skal fra appelsin, tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og smag til. 
  • 5 Tag panden af varmen og pisk 1 spsk smør i. 
  • 6 Server saucen til kødet sammen med persillerødder.
  • {{recipeDoneText}} Engelsk bøf med appelsinsky og braiserede persillerødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier