En god bøf med hjemmelavede grove fritter og avocado-ærtedip

Vi går all in i aften og laver saftige bøffer med rustikke fritter og grøn dip af avocado og ærter. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Vask og skær kartoflerne i både og kom dem i en skål.
  • 3 Hæld olie, salt og peber over og vend rundt.
  • 4 Læg bagepapir på en bradepande og vend kartoflerne ud på denne.
  • 5 Bag kartoflerne gyldne i ca. 35 minutter.
  • 6 Kom avocadoens kød og ærter op i en blender eller skål, hvortil du bruger en stavblender.
  • 7 Kom citronsaft herpå.
  • 8 Kom et par spiseskeer vand heri og blend til grov mos.
  • 9 Smag til med salt, peber og evt. mere citron.
  • 10 Krydr og brun bøfferne godt på begge sider i smør og olie.
  • 11 Skru ned og steg videre i 2 minutter per side.
  • 12 Server de nystegte bøffer med fritter, dip og ketchup.
  • {{recipeDoneText}} En god bøf med hjemmelavede grove fritter og avocado-ærtedip

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier